Het is zover; de nieuwe deelnemersgroep is live!

What happened?

Eind vorig jaar ontstonden er technische problemen met het platform waar de Blueberry deelnemersgroep op draaide. Na een lange frustrerende zoektocht en het raadplegen van verschillende experts bleken de problemen met het platform niet op te lossen. Drama dus. We zijn direct daarna op zoek gegaan naar een nieuw platform om de groep op voort te kunnen zetten. In de afgelopen maanden hebben wij achter de schermen heel hard gewerkt om de nieuwe deelnemersgroep op te zetten. En nu is het eindelijk zover, de nieuwe deelnemersgroep is live! 

Wat is er nieuw?

Een volledig vernieuwd platform + vele nieuwe functies

Dit is geen update van het bestaande platform, we zijn verhuisd naar een geheel nieuw platform. Dat betekent dat alles van de grond af opnieuw is opgezet. Je zult zien dat er veel veranderd is in de functies en de opzet van de groep. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk verbeterpunten mee te nemen in dit proces.

Nieuwe functies:

 • Een nieuwe en veel uitgebreidere persoonlijke profielpagina met een volledig overzicht van je eigen berichten, reacties en privé berichten. Je kunt nu ook je eigen foto albums toevoegen aan je profiel.
 • Een geavanceerde zoekfunctie. Zoek naar specifieke inhoud of andere deelnemers.
 • Een compleet overzicht van alle groepsdeelnemers op één  handige pagina.
 • Je kunt vanaf nu onderling privé berichten met elkaar uitwisselen (DM’s).
 • Groepsleden kunnen elkaar op een makkelijke manier emailen met de handige nieuwe mailfunctie.
 • Foto’s, video’s en bijlagen kun je direct bij een bericht of reactie uploaden.
 • Er is een evenementen kalender toegevoegd waar aankomende groepsevenementen voor iedereen op overzichtelijke wijze ingepland kunnen worden.

Wat nu...

Een nieuw avontuur met nieuwe mogelijkheden

Het is misschien even wennen, maar je zult snel genoeg merken dat de deelnemersgroep een veel hoger gebruikersgemak heeft gekregen met waardevolle nieuwe functies. En, nu gaan we natuurlijk zo snel mogelijk weer verder met de groep zoals we dat gewend waren.     

Wat kun je doen:

 • Neem om te beginnen even uitgebreid de tijd om het nieuwe platform te leren kennen. Maak een kopje thee en ga op ontdekkingstocht met jezelf. Verken en test op je gemak alle nieuwe functies.
 • We hebben in de verhuizing zoveel mogelijk informatie overgezet vanuit het oude platform. Je profielpagina is echter nieuw en zal je opnieuw in moeten vullen. Dit is natuurlijk niet alleen een leuke manier om kennis te maken met de nieuwe mogelijkheden, het is ook waardevol om je profiel zo volledig mogelijk te maken. Het maakt het makkelijker elkaar te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan én om onderling klanten naar de juiste persoon door te verwijzen.

Vul je profiel in

Maak een goede eerste indruk

Met een ingevuld profiel maak je een goede indruk in de groep en laat je duidelijk zien wie je bent. Het helpt je mooie connecties te maken waar je echt wat aan hebt. Op je profielpagina kun je je persoonlijke gegevens delen, iets leuks over jezelf vertellen en een profielfoto uploaden. Het is heel simpel en slechts een paar minuten werk.

 1. Ga naar de deelnemersgroep en klik rechtsboven op je profielfoto (of initialen in het gekleurde rondje). 
 2. Klik in het drop-down menu op de optie profiel bewerken.
 
 • Geen van de velden is verplicht. Vul alleen in wat je graag met anderen wilt delen.
 • Onderaan de pagina kun je een profielfoto uploaden.
 • Klik daarna op wijzigingen bewaren om je profiel op te slaan.

We zijn er nog niet

Wat werkt er meteen de eerste keer perfect?

Waarschijnlijk niet de Blueberry deelnemersgroep. We hebben nog genoeg werk te doen om alle puntjes op de i’s te zetten. Houd er dus rekening mee dat er zich nog allerlei kinderziektes kunnen voordoen. Bijvoorbeeld vreemde vertalingen van woorden of specifieke mobiele weergaven die niet helemaal kloppen. Geen probleem, we zijn er druk mee bezig. Het kost gewoon even tijd. Maar we vinden het veel belangrijker dat we met z’n allen de groep weer kunnen gebruiken. En ondertussen werken wij lekker door om die gekkigheden aan te passen. Mocht je hier vragen over hebben stuur even een appje.

Heb je een vraag?

Alles wat nieuw is is spannend. Snap je iets niet of lijkt er iets niet goed te werken in de deelnemersgroep? Stuur me een appje en laat het me weten, dan kijken we samen verder. 

Stuur mij een appje:

06-30944036