Welkom bij de VA Kickstarter

Het avontuur dat VA Kickstarter heet gaat beginnen en we vinden het te gek dat je meedoet. Werken als virtual assistant staat namelijk voor vrijheid en avontuur. Voor kiezen voor jezelf en alles uit het leven halen waar je zo naar verlangt. Dat je dit jezelf geeft is stoer.

We gaan je laten proeven van het leven van een virtual assistant. We laten je zien wat er komt kijken bij het starten en runnen van je eigen onderneming en wat het betekent om locatie-onafhankelijk te zijn. 

Dit is een introductie workshop, dus we kunnen je never nooit niet #allthethings meegeven die je nodig hebt, maar de basis die je in deze workshop gaat leggen is essentieel om jezelf succesvol neer te zetten. Je zult snel ontdekken waarom.

Het maakt dus ook niet uit of je al zeker weet dat je VA wilt worden, net bent begonnen of twijfelt of werken als VA wel iets voor je is. Je doet mee omdat je veelzijdig bent en je verlangen naar vrijheid in je werk en je leven groot is. Je wilt geïnspireerd worden en kan wel een schop onder je kont gebruiken, vermoeden we zo. En je weet dat de basis altijd goed moet zijn en dat het soms nodig is die opnieuw te ontdekken.

Na afloop heb je dus geen up-and-running virtual assistant onderneming, maar weet je wel wat je moet doen om dit te realiseren. Op een manier die precies past bij wie je bent en wat je wilt (en we zullen je vast wat verklappen: hierin ligt ook de sleutel tot je VA-succes).

Nu sta je vast te popelen om te beginnen, so let’s get this party started. Je kunt aan de slag wanneer het jou uitkomt; ‘s ochtends of ‘s avonds, aan de keukentafel of in het park, in je zomerjurk of wollen trui.

De lessen zijn zorgvuldig opgebouwd en de opdrachten op elkaar afgestemd. Het beste resultaat behaal je dan ook als je gewoon van voor naar achter werkt.

Let’s do this!

Thamara
& team Blueberry