Als je geen risico neemt verandert er nooit wat

Hi [wpv-user field=”user_firstname”],

Welkom bij deze virtual assistant training. 

In deze training maak je kennis met het virtual assistant vak en de grote vrijheid en vele mogelijkheden voor zowel je persoonlijke leven als zakelijke succes. 

Als virtual assistant kies je niet alleen voor een beroep waar je alle kanten mee op kunt, je kiest ook voor een specifieke manier van leven. Een leven waarbij je zelf kiest hoe je je dagen vult en niet meer overgeleverd bent aan wat anderen van je willen. Door online te werken en zelf je omstandigheden te bepalen creëer je een gezonde balans tussen werk en privé en maak je ruimte voor alles wat je echt belangrijk vindt in je leven. Je hebt de vrijheid om je werk inhoudelijk precies zo vorm te geven als jij graag wil en je hebt de volledige ruimte om van je leven te maken wat je wil. 

Vrijheid brengt een hogere kwaliteit van leven. 

Alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken voor het virtual assistant vak komt in deze training aan bod, we vertellen je precies wat je wel en niet nodig hebt om deze stap te zetten. We delen verhalen van mensen die vertellen waarom VA worden de beste beslissing is die ze ooit hebben gemaakt en je krijgt uitgebreide opdrachten en effectieve methodes aangereikt om zelf te gebruiken. Deze training geeft je houvast en helpt je je eigen richting te vinden en keuzes te maken. 

Dit moet je weten

  • De training bestaat uit 3 kleine modules.
  • Je volgt de training online, waar en wanneer het jou uitkomt. Mocht je een les missen, geen probleem. Je hebt vanuit je Blueberry account altijd toegang tot de lessen.
  • Voor sommige opdrachten heb je pen en papier nodig.

Succes

Heel veel succes en ontzettend veel plezier.