Als je kiest kun je vrij en flexibel aan fantastische projecten werken

Neem Thamara als voorbeeld.

“Ik ontwikkel trainingen voor virtual assistants en coach VA’s bij het vinden van klanten en het opzetten en verbeteren van hun onderneming. Is dat omdat ik op een dag wakker werd en dacht ‘wat voor leuks kan ik nu eens gaan doen om geld te verdienen?’ Nee.

Voordat Blueberry Dynamic in haar huidige vorm, en daarmee o.a. B. Business en de VA Kickstarter, een feit was werd ik steeds vaker benaderd door mensen met vragen over online ondernemen en het zelfstandig opzetten van een virtual assistant onderneming.

Dat was het moment dat ik me realiseerde hoe moeilijk ik het vond toen ik net begon. Ik had een droom, ik wilde vrij zijn en flexibel. Ik wilde aan fantastische projecten werken, mijn organisatievaardigheden inzetten en de wereld rondreizen. Ik wilde een online onderneming runnen en als virtual assistant werken. Toen ik net begon had ik alleen nog geen idee wat ik daarvoor moest doen en hoe dat dan moest. Ik vond het heel spannend en was in het begin hartstikke onzeker. Ik heb mezelf alles geleerd.

Alles wat ik via Blueberry Dynamic doe, alles wat ik maak en deel, is mijn oplossing voor een probleem dat ik ooit zelf had en waar toen geen oplossing voor bestond in Nederland. Ik doe het ook op de manier die het beste bij me past, vanuit mezelf. Voor jou, omdat je vermoedelijk net zo avontuurlijk, nieuwsgierig en eigenwijs bent als dat ik ben. Omdat jij net als ik professioneel en knalgoed wilt zijn, maar jezelf niet wilt verliezen.”