Een introductie van de opleiding Copy

In deze opleiding tot virtual assistant leer je alle basisbeginselen die je nodig hebt om een inkomen te verdienen als zelfstandig werkend virtual assistant en de kennis om een soepele transitie te maken naar het ondernemerschap. We zullen veel verschillende onderwerpen behandelen, van persoonlijke ontwikkeling tot aan technische hulpmiddelen en alles daar tussenin. We geven je veel theorie en handige templates en checklists, maar we zullen je minstens zoveel vragen stellen om je uit te dagen je eigen pad te kiezen en te bewandelen.

Ondernemerschap gaat voor ons namelijk over veel meer dan werk alleen. Wij geloven sterk dat de vrijheid om je eigen weg te kiezen in het leven de echte beloning is van het zelfstandig ondernemerschap en jouw werk als virtual assistant. Om dit op een voor jou bevredigende manier vorm te geven is het noodzakelijk dat je continu zelf keuzes maakt. Natuurlijk helpen we je hierbij.

B. Business is zo opgebouwd dat elke lesmodule voortbouwt op de volgende. We raden je daarom ook aan om vooraan te beginnen en stap voor stap door al het lesmateriaal heen te werken. Alles is met elkaar verbonden en onderdeel van een totaalplaatje. Aan het begin van de opleiding leg je de fundering voor een onderneming die na afloop van B. Business in de basis volledig staat.

We wensen je enorm veel succes en vooral heel veel plezier met dit nieuwe avontuur.

Team Blueberry