Hoe ziet het leven van een virtual assistant eruit? Copy

Vrijheid
Je hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je bent vrij om al je eigen keuzes te maken en je dagen in te vullen op een manier die past bij jou. En je bent vrij om zelf te kiezen met welke mensen je werkt, met welk werk je ze helpt en vanaf welke locatie je dat doet.

Flexibel
Je hebt de flexibiliteit om je eigen regels te negeren en je keuzes te veranderen en de flexibiliteit om je dagindeling om te gooien wanneer dat nodig is (of wanneer de zon schijnt en je liever op een terras zit en je daar ook gewoon tijd voor hebt).

Tijden
Je kunt vaste werktijden hanteren, maar het hoeft niet. Of je nou van ‘s ochtends 05:00 tot ‘s middags 14:00 wil werken of onregelmatige uren verspreid over de dag. Het is allemaal mogelijk.

Baas
Je bent je eigen baas. Je hebt geen werkgever meer, dat ben je zelf. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het aantrekken van werk en de uitvoer ervan. Elke keuze die gemaakt moet worden, groot en klein, maak jij.

Zelfontwikkeling
Je ondersteunt drukke ondernemers maar je bent zelf ook een drukke zelfstandig ondernemer. Naast het werk dat je voor anderen doet moet je ook werken voor jezelf. Aan jezelf als zelfstandig ondernemer en aan je eigen onderneming.

Ondernemers
Als VA werk je nooit voor maar u00e9u00e9n iemand. Je werkt dus altijd samen met meerdere ondernemers tegelijkertijd.

Projectmanagement
Voor welke werkzaamheden je ook kiest, je zult altijd verschillende projecten moeten managen en deadlines beheren. Die van jezelf u00e9n de verschillende projecten van de verschillende mensen voor wie je werkt. Daar ben je dagelijks mee bezig.

Online
Als VA werk je 100% online. Alles wat je doet voor iemand kun je online realiseren en met elkaar afspreken op locatie is niet nodig voor de samenwerking (wel leuk, maar dus niet nodig).

Locatie-onafhankelijk
Je bent niet gebonden aan een vaste plek om je werk te kunnen doen. Alles, maar dan ook echt alles, is opgeslagen in the cloud en op je laptop. Zolang je die bij je hebt en je toegang hebt tot internet kun je werken.