Persoonlijke Begeleiding Copy

B. Business is een zelfstudie, maar dat betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. Je hebt alle vrijheid om te studeren op de manier die voor jou het beste werkt, daarnaast zijn wij er altijd voor je.

Blueberry Forum

Op het actieve Blueberry forum kan je terecht voor al je vragen. Je heb er direct toegang tot alle andere B-Business deelnemers, je collega VA’s en een gevarieerd netwerk van andere ondernemers, zoals tekstschrijvers, boekhouders, webdesigners, etc. Hier kan je vragen stellen en netwerken met anderen. Het is een fantastische plek om veel te leren, aan je online zichtbaarheid te werken en klanten te vinden. We organiseren er regelmatig gratis Business Boosters en delen continu veel gratis resources met je. En natuurlijk kan je meteen de vacaturebank induiken om klanten te vinden. Stel jezelf voor, neem deel en geniet!


Blueberry Forum

Contact

We moedigen je aan om al je vragen en mijlpalen te delen op het forum, omdat je zo toegang hebt tot veel meer antwoorden en ervaringen dan die van ons alleen. Daarnaast is het bijna altijd zo dat als jij een vraag hebt anderen dat ook hebben en dat maakt het een fijne manier om elkaar direct te helpen. Maar heb je toch een keer een vraag die je hier niet wilt stellen dan mag je altijd mailen.

Kom je ergens niet uit of gaat er technisch per ongeluk iets niet goed? Stuur ons dan een mailtje en we helpen je. 


mail ons